2019 İl Dışı ve Diğer Atamalara Göre Aramıza Katılan ve Aramızdan Ayrılan Öğretmenler ile ilgili haberimizin ayrıntılarına ulaşmak için lütfen tıklayınız...

2018-2019 Eğtim Öğretim Yılı Temmuz ayı İl Dışı ve diğer atama türlerine göre okulumuza yeni öğretmenler atanmış olup, bazı öğretmenlerimiz ise aramızdan ayrılmıştır. Buna göre;

OKULUMUZA YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERİMİZ:

1.Kübra Boyacı, okulumuza Meslek Dersleri Öğretmeni olarak,

2. Kübra Avcu, okulumuza Meslek Dersleri Öğretmeni olarak,

3. Sümeyye Akaltun, okulumuza Meslek Dersleri Öğretmeni olarak,

4. Hakan Bozyaka, okulumuza Meslek Dersleri Öğretmeni olarak,

atanmışlardır.

Aramıza yeni katılan öğretmenlerimize hoş geldiniz diyor ve okulumuzda başarı ve mutluluklar diliyoruz.

ARAMIZDAN AYRILAN ÖĞRETMENLERİMİZ

1. Derya Kılıç, okulumuzda Müdür Yardımcısı iken, başka bir okula tayini çıktığından aramızdan ayrılmıştır. Kendisine okulumuza kattığı değerlerden ötürü teşekkür ediyoruz.

2. Adem Yiğit, okulumuzda Meslek Dersleri Öğretmeni iken, başka bir okula tayini çıktığından aramızdan ayrılmıştır. Kendisine okulumuza kattığı değerlerden ötürü teşekkür ediyoruz.

3. Murat Parmaksız, okulumuzda Coğrafya öğretmeni iken, başka bir okula tayini çıktığından aramızdan ayrılmıştır. Kendisine okulumuza kattığı değerlerden ötürü teşekkür ediyoruz.

Aramızdan ayrılan öğretmenlerimize hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyor, kendilerine bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarı ve mutluluklar diliyoruz.

Yayın: 02.07.2019 - Güncelleme: 04.07.2020 11:42 - Görüntülenme: 578