Mescid Görevlilerimiz Arası Görev Devir Teslim Töreni Yapıldı

Mescid Görevlilerimiz Arası Görev Devir Teslim Töreni Yapıldı. Ayrıntılar haberimizde...

Merhaba Değerli Ziyaetçilerimiz,

Okulumuz mescidinde mescid sorumlusu olarak görev yapan öğrencimiz M.Hamza ve Yusuf, İshak, Ömer, Mustafa, Enesten oluşan ekibi,  bu yıl mezun olacaklarından ötürü, görevlerini E.Efe ve O.Nuri ve Yusuf'tan oluşan ekibine teslim etti. Devir teslim töreni esnasında mescid dolabı anahtarını teslim alan E.Efe ve görevi deveden M.Hamza hatıra fotoğrafı çektirdi. Böylece E.Efe ve ekibi mescidimizde 5.Dönem Mescid Sorumlusu olarak görevlerine başlamış oldu. Öğrencimize görevinde başarılar diliyor, M.Hamza'ya e ekibine bugüne kadar yaptığı başarılı görevden ötürü teşekkürlerimizi sunuyouz.

Bugüne kadar okulumuzda görev yapan mescid sorumluları:

1.Dönem: Seyfullah K.

2.Dönem: Y.Emre D.

3. Dönem: M.Salih E.

4.Dönem: M.Hamza K.

5.Dönem: E.Efe G.

Geçmiş dönemlerde okulumuzda başarıyla görev yapmış olan tüm öğrencilerimize yaptıkları görevlerden ötürü teşekkür ediyoruz.

2023-2024_3 Mayıs 2024_Mescid Görevlilerimiz Arası Görev Devir Teslim Töreni Yapıldı

Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 23:11 - Görüntülenme: 1145