T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ATAŞEHİR - Cahit Zarifoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mezunlarımızın Diplomaları ve Yıllıkları Hazır!

Mezunlarımızın Diplomaları ve Yıllıkları Hazır! Haberimizle ilgili ayrıntılara ulaşmak için lütfen tıklayınız...

Merhaba Değerli Ziyaretçilerimiz,

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı'nın 14 Haziran'da sona ermesinin ardından lise bölümümüzden mezun olan 92 öğrencimizin e-okul sistemi üzerinden mezuniyet işlemleri tamamlanmış olup, diplomaları basılmıştır. 

Öğrencilerimiz diplomalarını  ve yıllıklarını 1 TEMMUZ 2019 PAZARTESİ gününden itibaren bizzat kendileri imza karşılığında okul idaremizden ilgili müdür yardımcısından teslim alabilirler.

Öğrencilerimizin okulumuz e-okul sisteminden elde edilen aşağıda yayımladığımız "2018-2019 Yılı Mezuniyet Listesi ve Diploma Puanları"yla ÖSYM sistemindeki diploma puanlarını karşılaştırmaları için aşağıda bilginize sunulmuştur.

Bu yılki Okul Birincimiz 12-A Sınıfından Mehmet Kerem Peker olmuştur. Bu öğrencimiz ÖSYM'ye e-okul sistemi üzerinden Okul Birincisi olarak bildirilmiştir.  Bu öğrencimizin de ÖSYM sisteminden Okul Birinciliği'ni kontrol etmesi gerekmektedir.

Mezun öğrencilerimize diplomalarının hayırlı olmasını diliyor, kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarı ve mutluluklar temenni ediyoruz.

Saygılarımızla,

Web Sitesi Ekibi

 

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNLARIMIZIN LİSTESİNE VE DİPLOMA PUANLARINA ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.06.2019 - Güncelleme: 04.07.2020 11:45 - Görüntülenme: 677
  Beğen | 5  kişi beğendi