Milli Eğitim Bakanlığı Ortak Sınavları Okulumuzda Uygulandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortak Sınavları Okulumuzda Uygulandı. Haberimizle ilgili ayrıntılar için lütfen tıklayınız...

Milli Eğitim Bakanlığı´nın tüm ülke çapında önümüzdeki yıllarda yapmayı planladığı Ortak Sınavların deneme aşaması olan ilk bölümü okulumuzda uygulandı. 5-6 ve 10.sınıflarımızdan toplamda 280 öğrencinin katıldığı ortak sınavlar klavuzda planlandığı şekilde yapıldı. Müdür Yardımcımız Derya Kılıç ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Mehmet Sarı koordinesinde, ders öğretmenlerimizin katkısıyla yapılan sınavlarda öğrencilerimize Türkçe ve Edebiyat derslerinden çoktan seçmeli sorular yöneltildi.

Sınavın uygulanmasında emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve sınavların sorunsuz uygulanmasında katkısı olan öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

07-05-2019

Yayın: 07.05.2019 - Güncelleme: 05.07.2020 23:09 - Görüntülenme: 264