Mukabelede 15.cüzün Tamamlanmasının Ardından Hafız Öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Tarafından Kabul Edildi. Ayrıntılar haberimizde..

Merhaba Değerli Ziyaretçilero

Mukabelede 15.cüzün tamamlanmasının ardından mukabeleyi okuyan hafız öğrencilerimiz Okul Müdürümüz  İbrahim ÖZBEY tarafından kabul edildi. Kabul töreni esnasında öğrencilerimizi bu güzel çalışmalarından ötürü tebrik eden ÖZBEY, onları çeşitli ödüllerle ödüllendirdi.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, Bu güzel çalışmalarının devamını diliyoruz. Allah kabul etsin.

2023-2024_15 Mart 2024_Hafızlarımızın 15.Cüzü Tamamlamasının Ardından Okul Müdürümüz Tarafından Kabul Edildi

Yayın: 16.03.2024 - Güncelleme: 16.03.2024 00:18 - Görüntülenme: 1155