Öğrencilerimizin Yetim Kardeşliği Kumbaraları Teslim Edildi

Öğrencilerimizin Yetim Kardeşliği Kumbaraları Teslim Edildi. Ayrıntılar haberimizde...

Yetim kardeşliği projemiz değerli öğrencilerimizin desteğiyle sürüyor. Öğrencilerimize gönüllülük esasında göre dağıtılan kumbaralardan toplanan bağışlar İHH (İnsani Yardım Vakfı) yetkililerine makbuz karşılığında teslim edildi. Daha önceki kumbara teslimatlarından sonra, öğrencilerimiz bu kez de projeye yoğun ilgi gösterdi. Kendileri küçük ama yürekleri büyük olan sevgili öğrencilerimizin kumbaralarından çıkan 8,087 (Sekizbin seksenyedi)  TL yetim kardeşlerimize katkı sağlayarak onlara bir nebze olsun merhem olacak.

Projeye destek veren sevgili öğrencilerimize en derin şükranlarımızı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

2023-2024_2 Nisan 2024_Yetim Kardeşliği Kumbara Makbuzu

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 21:18 - Görüntülenme: 1127