Okul Mescidimizde Namaza Devam Eden Öğrencilerimize Hediye Takdim Töreni

Okul Mescidimizde Namaza Devam Eden Öğrencilerimize Hediye Takdim Töreni. Ayrıntılar haberimizde...

Okul mescidimizde namaza devam eden ve abilik sisteminde büyük sınıf öğrencilerimiz tarafından ilgilenilen çoğunluğu ortaokul öğrencilerimizden oluşan yaklaşık 15 öğrencimize önceden çekilen kura ile hediye takdimi yapıldı. Bir hayırseverimizin gönderdiği hediyeler 12.sınıf öğrencilerimiz tarafından öğlen namazı sonrasında yapılan kısa törenle sahiplerine teslim edildi.

Hediyeleri sağlayan hayırseverimize, emeği geçen öğrencilerimize ve namazlara devam eden öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yayın: 06.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 22:01 - Görüntülenme: 2243